Přejít na hlavní obsah

Jak vymazat historii v telegramu pro všechny účastníky: podrobný návod

Telegram je jednou z nejpopulárnějších komunikačních aplikací na světě a jeho uživatelé mohou čelit nutnosti vymazat historii korespondence. Funkce aplikace vám umožňují odstranit jednotlivé zprávy a dokonce i celé dialogy, ale co když potřebujete smazat zprávu nejen ze zařízení, ale ze všech zařízení účastníků konverzace? V tomto článku vám řekneme návod na vymazání historie v telegramu pro všechny zúčastněné.

Před čištěním historie v telegramu je nutné předem upozornit všechny členy skupiny nebo kontakt na váš záměr smazat zprávu. Je také třeba vzít v úvahu, že po smazání zprávy nebude možné ji obnovit, takže před odstraněním byste se měli ujistit, že to opravdu potřebujete.

Chcete-li smazat historii zpráv v telegramu pro všechny účastníky, postupujte podle pokynů: nejprve vyhledejte zprávu, kterou chcete smazat, poté na ni klepněte a podržte, dokud se nezobrazí kontextová nabídka. V nabídce vyberte Odebrat pro všechny a poté bude zpráva odstraněna ze všech zařízení účastníků vašich přepisů. Tímto způsobem budete moci zcela vymazat historii komunikace v telegramu pro všechny zúčastněné, aniž byste zanechali stopy svých zpráv.

Vymazat historii v telegramu pro všechny účastníky: podrobný návod

V telegramu může být vymazání historie korespondence nutné z různých důvodů: pro ochranu soukromí, uvolnění místa na zařízení nebo jen pro začátek s "čistým štítem". V tomto návodu vám řekneme, jak smazat historii chatu v telegramu pro všechny účastníky.

  1. Otevřete aplikaci telegramy a přejděte na chat, jehož historii chcete vymazat.
  2. Kliknutím na název chatu nebo na fotografii účastníků otevřete jeho profil.
  3. V pravém horním rohu obrazovky vyhledejte a klikněte na ikonu "Nastavení chatu" (tři svislé tečky).
  4. Vyberte možnost Vymazat historii ze seznamu možných akcí.
  5. V okně, které se zobrazí, potvrďte smazání historie kliknutím na tlačítko"Vymazat".

Upozorňujeme, že po vymazání historie chatu pro všechny účastníky budou všechny zprávy smazány a nebude možné je obnovit. Kromě toho se vymazání historie vztahuje pouze na daný Chat, příběhy v jiných chatech zůstanou nedotčeny.

Pomocí tohoto jednoduchého návodu můžete snadno a rychle vymazat historii v telegramu pro všechny zúčastněné. Pamatujte, že tento proces je nevratný, takže při provádění této operace buďte opatrní.

Krok 1: otevřete sekci "Nastavení chatu"

Před smazáním historie v telegramu pro všechny účastníky je nutné otevřít sekci "Nastavení chatu". To vám umožní přístup k funkcím, které vám umožňují spravovat historii zpráv.

Chcete-li otevřít sekci "Nastavení chatu", postupujte podle následujících pokynů:

  1. Otevřete Telegram a přejděte do dialogu, jehož historii chcete vymazat.
  2. Klikněte na název chatu v horní části obrazovky. Může to být název skupiny nebo jméno partnera.
  3. Otevře se nabídka s dalším nastavením. V některých případech možná budete muset klepnout na ikonu trojského koně nebo nastavení (ozubeného kola), abyste otevřeli další nastavení.
  4. Ze seznamu dostupných možností vyberte "Nastavení".
  5. V sekci Nastavení chatu, která se otevře, najdete různé možnosti související s historií zpráv, včetně možnosti Smazat historii pro všechny účastníky.

Jakmile otevřete sekci "Nastavení chatu", můžete začít s vymazáním historie zpráv v telegramu.

Krok 2: vyberte "Vymazat historii"

Jakmile otevřete dialog a vyberete požadovaného člena nebo skupinu, musíte najít funkci Vymazat historii. Tím se odstraní celá historie korespondence pro všechny zúčastněné.

Chcete-li vybrat možnost Vymazat historii, otevřete nabídku dialog, klikněte na ikonu se třemi tečkami v pravém horním rohu. V nabídce, která se zobrazí, vyberte "Vymazat historii".

Když kliknete na tuto možnost, zobrazí se výstražné okno, které musí potvrdit smazání historie. Ujistěte se, že chcete smazat celou historii, protože tento proces je nevratný. Po potvrzení budou všechny zprávy smazány a nebude možné je obnovit.

Po smazání příběhu bude dialog vypadat, jako by v něm nebyly žádné zprávy. Účastníci však mohou stále vidět, že byly zprávy smazány, protože o tom mohou být informováni formou oznámení o nepřečtených zprávách nebo jako nápisu, že byl příběh vymazán.

Krok 3: potvrďte smazání zpráv

Jakmile vyberete pravidelné vymazání zpráv a kliknete na tlačítko "Smazat", zobrazí se vám okno s potvrzením smazání.

Pečlivě zkontrolujte vybrané možnosti a ujistěte se, že opravdu chcete smazat všechny zprávy v uvedeném časovém intervalu.

Varování: Všechny vybrané zprávy budou trvale smazány a nebude možné je obnovit. Ujistěte se, že máte všechny potřebné zálohy a že v těchto zprávách nemáte žádné důležité informace.

Pokud jste si jisti svým rozhodnutím, klikněte na tlačítko" Odebrat " pro zahájení procesu mazání. Odstranění může nějakou dobu trvat, v závislosti na počtu vybraných zpráv a rychlosti vašeho internetového připojení.

Tip: Pokud jste změnili názor na smazání zpráv, můžete zavřít potvrzovací okno bez stisknutí tlačítka Smazat.