Instagram je populární sociální síť, kde uživatelé aktivně sdílejí své životní okamžiky ve formátu fotografií a videí. Někdy se však stane, že možná budete muset svůj příběh skrýt před konkrétními uživateli. Může to být proto, že nechcete, aby konkrétní lidé viděli vaše příspěvky, nebo proto, že chcete zachovat soukromí a omezit přístup ke svým fotografiím nebo videím.
V tomto článku vám řekneme, jak můžete skrýt svůj příběh Instagram před určitými uživateli. Existuje několik způsobů, jak to udělat. Jedním z nich je použití funkce "vyloučit uživatele". Tato funkce vám umožňuje přidat do seznamu výjimek konkrétní uživatele, kterým nechcete zobrazovat své příběhy. Neuvidí váš příběh, i když se budete navzájem sledovat.
Pokud chcete skrýt svou historii pouze před určitými uživateli, je jejich přidání do seznamu výjimek skvělou volbou. Ale pokud potřebujete omezit přístup k vaší historii od všech, s výjimkou pouze několika uživatelů, pak můžete použít jiný způsob. Budete muset vytvořit soukromý seznam přátel, do kterého zahrnete pouze uživatele, kterým chcete ukázat svůj příběh. Všichni ostatní uživatelé budou vyloučeni ze zobrazení.
Jak skrýt příběh na Instagram
Instagram nabízí možnost sdílet okamžiky svého života s ostatními uživateli zveřejněním příběhů. Někdy je třeba před některými lidmi skrýt určité příběhy. V tomto článku se podíváme na to, jak lze skrýt příběh Instagram před určitými uživateli.
1. Otevřete aplikaci Instagram a přihlaste se ke svému účtu.
2. Přejděte na domovskou stránku kliknutím na ikonu" dům " ve spodní části obrazovky.
3. V levém horním rohu obrazovky uvidíte svůj avatar. Kliknutím na něj otevřete svůj profil.
4. V pravém horním rohu obrazovky uvidíte ikonu se třemi vodorovnými tečkami. Klepnutím na něj otevřete nastavení.
5. V nabídce, která se otevře, vyberte možnost "Nastavení soukromí".
6. V části příběhy uvidíte pododdíl skrýt příběhy před. Klikněte na něj.
7. Zadejte uživatelská jména, před kterými chcete skrýt své příběhy.
8. Chcete-li změny uložit, klikněte na tlačítko "Hotovo" v pravém horním rohu obrazovky.
Nyní uživatelé, které jste vybrali, nebudou moci vidět vaše příběhy na Instagram. Vždy můžete změnit seznam skrytých uživatelů nebo tuto funkci kdykoli úplně zakázat.
Chraňte své soukromí a kontrolujte, s kým sdílíte své okamžiky na platformě Instagram, pomocí této funkce skrývání příběhů.
Osobní nastavení soukromí
Instagram nabízí řadu nástrojů, které vám umožní ovládat vaše soukromí a vybrat si, komu a jaké informace jsou k dispozici. Pomocí funkcí soukromí můžete ovládat, kdo vidí váš příběh.
Jedno z nastavení soukromí - uzavřený profil. Když je váš profil uzavřen, vaši historii mohou vidět pouze uživatelé, které jste potvrdili. To vám umožní skrýt příběh před všemi neznámými uživateli.
Můžete také použít funkci blokování. Pokud zablokujete konkrétního uživatele, nebude moci vidět vaši historii, i když je váš profil otevřený. Blokování vám poskytuje plnou kontrolu nad těmi, kteří mají přístup k vašim datům.
Někdy nechcete svůj profil uzavřít nebo blokovat konkrétní uživatele, ale přesto před nimi chcete skrýt svůj příběh. V takovém případě můžete použít funkci omezení. Když omezíte uživatele, nebude moci vidět vaše příběhy bez VAŠEHO souhlasu. Omezení Vám umožňuje zachovat přístup ke své historii pro všechny uživatele kromě těch, které jste omezili.
Správa soukromí Instagram vám pomůže chránit vaše informace a udržet kontrolu nad tím, kdo vidí váš příběh. Použijte tyto funkce k vytvoření pohodlného prostředí pro sebe a ke kontrole, kdo může vidět vaše osobní údaje.