Pokud jste se rozhodli, že už nechcete Pinterest používat, prvním krokem, který byste měli udělat, je smazat svůj účet. Možná jste již našli alternativní zdroje nebo jste se prostě rozhodli, že ho ze svého života odstraníte. Nezáleží na tom, z jakého důvodu jste se rozhodli Pinterest odstranit, řeknu s jistotou, že to není těžké. V tomto podrobném návodu najdete všechny potřebné kroky k odstranění účtu.
Krok 1: Přihlaste se ke svému účtu Pinterest. Nastavení účtu najdete v pravém horním rohu stránky, v rozbalovací nabídce uživatele. Kliknutím na své uživatelské jméno otevřete nabídku. Vyhledejte a vyberte kartu "Nastavení".
Krok 2: Přejděte na stránku zabezpečení na stránce nastavení. Přejděte dolů a vyhledejte sekci "Deaktivovat účet". Kliknutím na něj přejděte na stránku deaktivace.
Krok 3: Na stránce deaktivace budete muset potvrdit své záměry. Možná vás Pinterest požádá o zadání hesla znovu pro bezpečnost. Poté budete muset vybrat důvod svého odchodu. Buďte prosím upřímní a vyberte si důvod, který je pro vás nejvhodnější. Až budete hotovi, klikněte na tlačítko"Deaktivovat Můj účet".
Krok 4: Gratuluji! Váš účet Pinterest je deaktivován. Pamatujte však, že tato operace zcela neodstraní váš účet. Pokud se do 30 dnů nepřihlásíte ke svému účtu, bude definitivně smazán. Pokud si to rozmyslíte a chcete se vrátit na Pinterest, stačí se přihlásit ke svému účtu a obnovit aktivitu.
Nyní víte, jak odstranit Pinterest a dodržovat tento podrobný návod. Nezapomeňte, že smazání účtu je neodvratný proces, takže nebude možné změnit názor. Pokud se chcete v budoucnu vrátit na Pinterest, můžete si kdykoli vytvořit nový účet. Hezký den!
Podrobný návod k odstranění Pinterestu: účet trvale smažeme
Krok 1: Přihlaste se ke svému účtu Pinterest pomocí svého přihlašovacího jména a hesla.
Krok 2: Přejděte do části" Nastavení profilu", která je v pravém horním rohu stránky.
Krok 3: V části Nastavení přejděte na stránku dolů a vyhledejte odkaz s nápisem "Deaktivovat účet". Klikněte na tento odkaz.
Krok 4: Budete požádáni o potvrzení vašeho rozhodnutí o deaktivaci účtu. Přečtěte si varování a klikněte na tlačítko Pokračovat.
Krok 5: Dále zadejte své heslo pro potvrzení žádosti o deaktivaci účtu Pinterest.
Krok 6: Po zadání hesla klikněte na tlačítko"Deaktivovat účet". Váš účet bude dočasně deaktivován a nebude přístupný ostatním uživatelům.
Krok 7: Chcete-li svůj účet Pinterest definitivně smazat, počkejte 14 dní. Po uplynutí této doby bude váš účet zcela smazán spolu se všemi informacemi a aktivitami.
Důležitě: Pokud se přihlásíte k účtu Pinterest do 14 dnů od žádosti o deaktivaci, váš účet bude automaticky obnoven a proces odstranění bude zrušen.
Podle tohoto podrobného návodu budete moci svůj účet Pinterest trvale a bez zbytečných obtíží smazat.
Krok 1: přihlášení k účtu a nastavení
Před smazáním účtu Pinterest se musíte přihlásit k účtu. Proto:
- Otevřete webový prohlížeč a přejděte na www.pinterest.com..
- V pravém horním rohu stránky klikněte na tlačítko"Přihlásit se".
- Zadejte svou e-mailovou adresu a heslo a poté klikněte na tlačítko "Přihlásit se".
Nyní, když jste přihlášeni ke svému účtu Pinterest, můžete začít s nastavením před odstraněním.
- Na pravé straně horní navigační lišty je ikona vašeho profilu. Klikněte na ni.
- V rozbalovací nabídce vyberte možnost "Nastavení účtu".
- Vlevo na stránce Nastavení vyberte kartu "Nastavení účtu".
Nyní jste na stránce Nastavení účtu, kde můžete před smazáním účtu Pinterest změnit různé možnosti. Pokračujte v kroku 2 pro další pokyny.
Krok 2: deaktivace účtu Pinterest
1. Otevřete na svém zařízení aplikaci Pinterest nebo přejděte na oficiální web Pinterestu.
2. Přihlaste se pomocí svých přihlašovacích údajů.
3. Klikněte na svůj profil umístěný v pravém horním rohu obrazovky.
4. Na stránce profilu přejděte dolů a vyhledejte sekci Nastavení.
5. V části Nastavení vyberte účet.
6. Přejděte dolů do části " Deaktivovat účet "a klikněte na tlačítko"Deaktivovat účet".
7. Budete muset potvrdit svou akci. Přečtěte si informace o tom, co se stane při deaktivaci účtu, a poté klikněte na "Deaktivovat účet".
8. Poté bude váš účet Pinterest deaktivován. Vaše data, PIN a předplatné budou dočasně skryty a přestanete dostávat oznámení od Pinterestu.
9. Pokud se v budoucnu budete chtít vrátit na Pinterest, jednoduše se znovu přihlaste ke svému účtu a VÁŠ profil bude znovu aktivován.
Upozorňujeme, že deaktivace účtu Pinterest se nevyrovná jeho úplnému smazání. Pokud chcete trvale smazat účet Pinterest, přečtěte si další krok v našem návodu.
Krok 3: smazání účtu navždy
- Otevřete aplikaci Pinterest a přihlaste se ke svému účtu.
- Přejděte do části Nastavení účtu.
- Přejděte dolů na stránku a klikněte na odkaz "Smazat účet".
- Zobrazí se stránka s upozorněním na důsledky smazání účtu. Podívejte se na informace a klikněte na tlačítko "Smazat účet".
- Možná budete muset své kroky potvrdit zadáním hesla k účtu.
- Po potvrzení bude účet trvale smazán. Všechna vaše data, PIN a předplatné budou trvale smazány.
Nezapomeňte, že účet bude trvale smazán a po smazání nebudete moci obnovit informace. Odstraněním účtu na Pinterestu se také nebudete moci přihlásit k jiným službám, které používají přihlašovací údaje Pinterestu, jako jsou aplikace a weby, které vyžadují autorizaci prostřednictvím Pinterestu. Buďte opatrní a buďte opatrní při mazání účtu!