Synchronizace účtů na mobilních zařízeních je užitečná funkce, která Vám umožňuje ukládat data a nastavení do cloudu Google. Existují však případy, kdy chce uživatel vypnout synchronizaci v Obchodě Play, aby nepřenášel svá data.
Deaktivace synchronizace účtů v Obchodě Play je možná podle několika jednoduchých kroků. Nejprve je nutné otevřít aplikaci Play Market na svém mobilním zařízení. Poté byste měli najít a kliknout na ikonu "Nastavení", která se obvykle nachází v levém horním rohu obrazovky.
Po otevření nastavení Play Marketu, je nutné posouvat stránku dolů a najít sekci "synchronizace". V této části může uživatel zobrazit seznam účtů, na které aktuálně dochází k synchronizaci. Chcete-li deaktivovat synchronizaci konkrétního účtu, vyberte jej ze seznamu a zaškrtněte políčko vedle položky "Synchronizovat data".
Deaktivace synchronizace účtů v Obchodě Play může být užitečná v případě, že uživatel chce uložit svá data do aplikací, ale nechce je přenášet do jiných zařízení prostřednictvím cloudu Google. Možnost deaktivace synchronizace poskytuje další úroveň soukromí a kontroly nad svými daty.
Otevřete aplikaci Play Market
Chcete-li vypnout synchronizaci v Obchodě Play, prvním krokem je otevřít samotnou aplikaci na svém zařízení. Ikona Play Marketu je obvykle prezentována jako mnoho vícebarevných trojúhelníků seskupených dohromady.
Vyhledejte tuto ikonu na domovské obrazovce zařízení nebo v seznamu všech aplikací. Často se nachází ve spodní části obrazovky, na panelu venku, ale může se lišit v závislosti na vašem zařízení a nastavení.
Klepnutím na ikonu Play Marketu otevřete aplikaci a přejděte na její domovskou stránku.
Přejděte do Nastavení účtu
Chcete-li vypnout synchronizaci v Obchodě Play, budete muset přejít do Nastavení účtu. Postupujte podle těchto jednoduchých pokynů:
- Otevřete Play Market na svém zařízení.
- Klikněte na ikonu nabídky v levém horním rohu obrazovky (obvykle jsou to tři vodorovné čáry nebo ikona se třemi tečkami).
- Přejděte dolů a vyhledejte položku "Nastavení".
- Klepněte na"Nastavení".
- V části " Obecné "vyhledejte a vyberte" synchronizace automaticky "nebo"synchronizovat automaticky".
- Zrušte zaškrtnutí této možnosti a deaktivujte synchronizaci.
Nyní bude synchronizace v Obchodě Play zakázána a nebudete automaticky dostávat aktualizace aplikací a další informace. Pokud budete muset v budoucnu povolit synchronizaci, opakujte stejné kroky a zaškrtněte políčko zpět.
Vyberte"synchronizace aplikací"
Chcete-li vypnout synchronizaci v Obchodě Play, musíte postupovat podle následujících kroků:
- Otevřete na svém zařízení aplikaci Nastavení.
- Přejděte dolů a vyhledejte sekci Účty a synchronizace.
- V části Účty a synchronizace vyberte synchronizace aplikací.
- V seznamu aplikací vyhledejte "Obchod Play" a klikněte na něj.
- Zrušte zaškrtnutí políčka vedle "synchronizovat aplikace"pro deaktivaci synchronizace v Obchodě Play.
Nyní bude synchronizace aplikací v Obchodě Play zakázána a aplikace se nebudou automaticky aktualizovat ani stahovat na vašem zařízení.
Vypněte synchronizaci
Synchronizace v Obchodě Play Vám umožňuje automaticky aktualizovat a instalovat aplikace na vašem zařízení. V některých případech však možná budete muset synchronizaci deaktivovat, například abyste zachovali internetový provoz nebo si sami spravovali aktualizace.
Chcete-li synchronizaci vypnout, postupujte podle následujících kroků:
- Přejděte do Nastavení zařízení.
- Vyhledejte a otevřete sekci "vlastní účty".
- Vyberte účet spojený s Play Marketem.
- V okně, které se otevře, vyhledejte a vypněte možnost "synchronizace".
Po dokončení těchto kroků bude synchronizace v Obchodě Play zakázána. Nyní budete moci sami spravovat aktualizace aplikací ručním stahováním a instalací nových verzí z Marketu.
Pokud budete muset synchronizaci znovu povolit, opakujte výše uvedené kroky a povolte možnost "synchronizace".
Důležitě: Deaktivace synchronizace může ovlivnit fungování dalších služeb souvisejících s Play Marketem, jako jsou automatické aktualizace aplikací na jiných zařízeních, která používají stejný účet Google.
Nyní víte, jak vypnout synchronizaci v Play Marketu. Nezapomeňte, že tato funkce může být užitečná, ale její vypnutí může vést k určitým omezením a nepříjemnostem.
Potvrďte vypnutí synchronizace
Než deaktivujete synchronizaci v Obchodě Play, budete potřebovat potvrzení. To je nezbytné, aby se zabránilo náhodnému vypnutí nebo vymazání vašich dat.
Chcete-li potvrdit vypnutí synchronizace, postupujte podle následujících kroků:
- Otevřete na svém zařízení aplikaci Play Market.
- Klikněte na ikonu nabídky umístěnou v levém horním rohu obrazovky.
- Z rozbalovací nabídky vyberte "Nastavení".
- Přejděte dolů na stránku a vyhledejte sekci "synchronizace aplikací".
- Klepnutím na přepínač vedle "synchronizace aplikací" deaktivujete synchronizaci.
- Zobrazí se potvrzovací okno. Klepnutím na" Zakázat " potvrďte svou akci.
Gratuluji, v play off jste úspěšně vypnuli synchronizaci. Vaše zařízení nyní nebude automaticky aktualizovat aplikace a synchronizovat data s vaším účtem Google.
Zkontrolujte, zda je synchronizace vypnutá
Po provedení předchozích kroků byste měli mít možnost vypnout synchronizaci v Obchodě Play. Chcete-li se ujistit, že je synchronizace skutečně vypnutá, postupujte takto:
- Otevřete Play Market. Na obrazovce by měla být ikona aplikace Play Market.
- Klikněte na ikonu. Pokud je synchronizace zakázána, otevře se hlavní obrazovka Play Marketu a můžete začít hledat a stahovat aplikace.
- Zkontrolujte nastavení účtu. Chcete-li se ujistit, že je synchronizace pro váš účet zakázána, klikněte na ikonu nabídky nebo nastavení v levém horním rohu obrazovky Play Marketu. Poté vyberte sekci "Nastavení účtu"nebo " účet". Pokud v nastavení účtu není možnost synchronizace, znamená to, že synchronizace je úspěšně deaktivována.
Úspěšným deaktivací synchronizace v Obchodě Play můžete ušetřit datový provoz a omezit přenos informací mezi vaším zařízením a službami Google.
Povolení synchronizace v případě potřeby
Pokud jste se rozhodli, že chcete povolit synchronizaci aplikací v Obchodě Play, budete muset postupovat podle následujících kroků:
- Otevřete na svém zařízení aplikaci Play Market.
- Klikněte na ikonu nabídky v levém horním rohu obrazovky.
- Z rozbalovací nabídky vyberte "Nastavení".
- Přejděte dolů a vyhledejte sekci "synchronizace aplikací".
- Klepnutím na přepínač vedle této možnosti povolíte synchronizaci.
Jakmile povolíte synchronizaci, všechny vaše nainstalované aplikace v Obchodě Play se automaticky aktualizují a synchronizují s vaším účtem.