Přejít na hlavní obsah

Proč jsou při mazání Viberu všechny zprávy také smazány-vysvětlení a možná řešení

  • Viktor Kubíčková
  • Rady

Viber – je to jedna z nejoblíbenějších aplikací pro zasílání zpráv a hlasové nebo videohovory. Mnoho uživatelů používá tuto platformu denně ke komunikaci s přáteli, blízkými a spolupracovníky.

Tváří v tvář nutnosti odstranit Viber ze zařízení však mnozí zjistí, že aplikace odstraní všechny zprávy, které obsahuje. Proč se tak děje?

Jde o to Viber využívá unikátní systém ukládání dat na serverech, který se liší od ostatních poslů. Všechny zprávy odeslané a přijaté do Viberu jsou uloženy na firemním serveru v cloudu. To umožňuje uživatelům přistupovat ke svým zprávám z jakéhokoli zařízení, kde je aplikace nainstalována, a neztratit je při změně zařízení nebo náhodném odebrání Viberu.

Příčiny ztráty zpráv při mazání Viberu

Když odstraníte posla Viber z mobilního zařízení, všechny zprávy uložené lokálně v zařízení jsou také smazány. To může být neočekávaný problém pro uživatele, kteří neuložili svou historii chatu nebo si ji nevybavili na cloudovém úložném serveru.

Jedním z důvodů ztráty zpráv je zařízení s operačním systémem iOS. Viber ukládá zprávy do speciální složky uvnitř aplikace, ke které uživatel nemá přímý přístup. Když odstraníte Viber, tento speciální adresář je také odstraněn, což má za následek smazání všech zpráv.

Za zmínku také stojí, že data účtu Viber, včetně zpráv, jsou uložena a synchronizována na serveru Viber. Po opětovném nainstalování Viberu se tedy uživatel může přihlásit ke svému účtu a obnovit zprávy. Je však důležité se předem ujistit, že účet a zprávy byly úspěšně synchronizovány se serverem, aby nedošlo k jejich ztrátě.

Oboustranná synchronizace

Viber nabízí pohodlnou funkci, která vám umožní synchronizovat zprávy mezi různými zařízeními. Zatímco mnoho jiných aplikací nabízí pouze jednosměrnou synchronizaci (odesílání zpráv z jednoho zařízení na druhé), Viber podporuje oboustrannou synchronizaci. To znamená, že všechny vaše zprávy budou dostupné na všech zařízeních, kde jste přihlášeni ke svému účtu Viber.

Při odstranění Viber ze zařízení jsou všechny zprávy smazány spolu s aplikací. V tomto případě, pokud chcete obnovit zprávy na jiném zařízení, musíte je znovu nainstalovat Viber a přihlásit se ke svému účtu. Poté dojde k zpětné synchronizaci a všechny zprávy uložené v cloudu se obnoví na vašem zařízení.

Oboustranná synchronizace Viber umožňuje vám pohodlně procházet mezi různými zařízeními a mít přístup k historii korespondence všude, kde to potřebujete. Nezapomeňte však, že při mazání aplikace se ze zařízení také odstraní všechny zprávy, takže pravidelné zálohování nebo používání jiných způsobů ukládání zpráv může být pro vás užitečné.