Černá listina v OK je užitečný nástroj, který uživatelům pomáhá chránit se před nežádoucími kontakty a obsahem. Umožňuje blokovat určité uživatele a zabraňuje přijímání nežádoucích zpráv, komentářů a dalších interakcí.
Chcete-li použít černý seznam, musíte přejít na svou stránku v OK a v horní nabídce najít sekci "Nastavení". Poté musíte vybrat kartu Zabezpečení a soukromí, kde je černá listina.
Na černé listině můžete přidat uživatele, které ve svých kontaktech nechcete vidět. Chcete-li to provést, musíte do příslušného pole zadat jméno nebo odkaz na stránku uživatele a kliknout na tlačítko "Přidat". Poté budou všechny zprávy a další interakce od tohoto uživatele blokovány a vy je již nebudete přijímat.
Blokovaní uživatelé nebudou vědět o svém nalezení na černé listině, ale seznam můžete spravovat sami a kdykoli si přejete někoho z něj odstranit. Díky černému seznamu v OK budete moci učinit své zkušenosti s používáním sociální sítě pohodlnějšími a bezpečnějšími.
Co je černá listina v OK?
Dostat se na černou listinu uživatele znamená, že již při vyhledávání neuvidí účet blokujícího uživatele a nebude s ním moci komunikovat prostřednictvím soukromých zpráv nebo komentářů k záznamům. Účastníci, kteří jsou na sobě na černé listině, se také nebudou moci vidět na fotografiích nebo videozáznamech.
Černá listina je vhodná v případech, kdy uživatel potřebuje omezit přístup k určitým informacím nebo svým datům a zároveň zachovat soukromí svého profilu. Černá listina také pomáhá vyhnout se nežádoucím kontaktům nebo přijímání spamu od ostatních účastníků.
Černá listina v OK umožňuje uživatelům plně ovládat své zkušenosti s používáním sociální sítě a poskytuje větší bezpečnost a pohodlí při interakci s ostatními uživateli.
Jak najdu černou listinu v OK?
Černá listina v OK je seznam uživatelů, kteří porušují pravidla používání sociální sítě. Tento seznam najdete následovně:
- Otevřete web OK a přihlaste se ke svému účtu.
- Na horním panelu je vyhledávací řádek. Zadejte do ní frázi "černá listina".
- Mezi výsledky vyhledávání vyhledejte odkaz na černou listinu a přejděte na ni.
Po provedení těchto akcí se ocitnete na černé listině v OK. zde budete moci procházet a spravovat seznam blokovaných uživatelů.
Jak mohu použít černou listinu v OK?
Chcete-li použít černou listinu v OK, postupujte podle těchto jednoduchých kroků:
- Přejděte na svou stránku v OK a klikněte na ikonu nastavení, která je v pravém horním rohu.
- V rozbalovací nabídce vyberte položku " Nastavení "a přejděte do části"Soukromí".
- V části černá listina klikněte na tlačítko Přidat osobu.
- Do pole, které se otevře, zadejte jméno nebo odkaz na stránku uživatele, kterého chcete přidat na černou listinu.
Po přidání uživatele na černou listinu od něj již nebudete dostávat zprávy, oznámení a návrhy přátelství.
Černá listina v OK také umožňuje nakonfigurovat další možnosti, jako je dočasné zablokování uživatelů nebo povolení přijímat zprávy pouze od přátel.
Použijte černou listinu v OK k ochraně vaší stránky před nevyžádanou poštou a obavami z nepříjemných uživatelů.
Jak přidat nebo odebrat uživatele z černé listiny v OK?
Přidání nebo odebrání uživatele z černé listiny do OK je velmi snadné. Chcete-li začít, přejděte na stránku uživatele, kterého chcete přidat nebo odebrat. V pravém horním rohu vyhledejte tlačítko se třemi tečkami a klikněte na něj.
V rozbalovací nabídce vyberte možnost "Přidat na černou listinu", pokud chcete přidat uživatele, nebo" odstranit z černé listiny", pokud jej chcete ze seznamu Odstranit.
Když přidáte uživatele na černou listinu, už neuvidíte jeho obsah, komentáře ani soukromé zprávy. Nebude také moci vidět váš obsah nebo vás kontaktovat.
V případě odstranění uživatele z černé listiny budete moci znovu vidět jeho obsah a komunikovat s ním. Nezapomeňte, že tato akce neobnoví dříve smazaný obsah nebo zprávy.
Černá listina v OK je navíc individuální pro každého uživatele. To znamená, že pokud jste přidali uživatele na černou listinu, nebude automaticky přidán na černou listinu ostatních uživatelů.
Smazat nebo přidat uživatele na černou listinu lze kdykoli a kdekoli na stránce uživatele. Stačí najít tlačítko se třemi tečkami a postupujte podle výše uvedených kroků.
Nyní, když víte, jak přidat nebo odebrat uživatele z černé listiny v OK, můžete snadno spravovat své kontakty a obsah na platformě.