Účet Google Chrom v telefonu může mít různé důvody k odstranění. Možná chcete začít s čistým štítem, přestat používat tento prohlížeč nebo se jednoduše zbavit nepotřebného účtu. V každém případě odstranění účtu Google Chrom v telefonu je jednoduchý postup a nabízíme vám krok za krokem návod, jak to udělat.
Prvním krokem je otevření aplikace Google Chrom v telefonu. Obvykle má štítek s ikonou modrého kruhu s červenými, žlutými a zelenými pruhy.
Poté, po otevření aplikace, musíte otevřít nabídku nastavení. Chcete-li to provést, klikněte na ikonu "tři tečky", která se obvykle nachází v pravém horním rohu obrazovky.
V nabídce Nastavení přejděte na stránku dolů a vyhledejte sekci "uživatel". Klikněte na něj a přejdete na stránku s informacemi o vašem účtu Google Chrome.
Jak smazat účet Google Chrome v telefonu
Pokud se rozhodnete smazat svůj účet Google Chrome v telefonu, postupujte podle těchto jednoduchých kroků:
- Otevřete aplikaci Google Chrom na svém telefonu.
- Klikněte na ikonu nabídky, která se obvykle nachází v pravém horním rohu obrazovky (tři tečky nebo proužky).
- Vyberte Nastavení z rozbalovací nabídky.
- Skryjte panel účtu a otevřete sekci účtů.
- Vyberte účet, který chcete odstranit.
- Klikněte na ikonu koše Chcete-li smazat vybraný účet.
- Potvrďte odstranění pokud se objeví příslušné varování.
Buďte opatrní, že smazáním účtu Google Chrome také smažete všechna uložená data a nastavení související s tímto účtem.
Všimnete si: Smazání účtu Google Chrom v telefonu neumožňuje úplně smazat účet Google Chrom a stále budete moci používat jiný účet nebo si vytvořit nový.
Přihlášení k účtu Google Chrom
Chcete-li se přihlásit ke svému účtu Google Chrome v telefonu, postupujte podle následujících kroků:
Krok 1: Na domovské obrazovce telefonu Vyhledejte a otevřete aplikaci Google Chrome.
Krok 2: V pravém horním rohu obrazovky uvidíte ikonu se třemi tečkami. Klikněte na něj.
Krok 3: V nabídce, která se otevře, vyberte možnost "Nastavení".
Krok 4: Přejděte dolů na stránku a vyhledejte sekci "Přihlásit se do Chrome". Klikněte na něj.
Krok 5: Zadejte svou e-mailovou adresu a heslo k účtu Google, které jste použili při počátečním nastavení. Klikněte na tlačítko"Přihlásit se".
Krok 6: Nyní jste úspěšně přihlášeni ke svému účtu Google Chrome v telefonu a můžete použít všechny jeho funkce a funkce.
Upozorňujeme, že pokud používáte účet Google Chrome na více zařízeních, po přihlášení k účtu na jednom z nich se všechna data a nastavení automaticky synchronizují mezi všemi zařízeními.
Vyhledejte "Nastavení" v nabídce Chrom
Chcete-li smazat svůj účet Google Chrome v telefonu, musíte nejprve najít sekci Nastavení v nabídce prohlížeče. Chcete-li to provést, postupujte podle níže uvedených pokynů:
- Otevřete v telefonu aplikaci Chrom. Zkontrolujte, zda máte nainstalovanou nejnovější verzi prohlížeče.
- Klikněte na ikonu nabídky, která je obvykle reprezentována třemi svislými tečkami nebo třemi vodorovnými čarami. Obvykle se nachází v pravém horním rohu obrazovky.
- Přejděte dolů a ze seznamu dostupných možností vyberte "Nastavení". To může být také označeno jako "nastavení prohlížeče" nebo "informace o aplikaci".
Jakmile v nabídce Chrome najdete sekci Nastavení, budete připraveni přejít k dalšímu kroku odstranění účtu Google Chrome v telefonu.
Další nastavení účtu
Kromě hlavního postupu odstranění účtu Google Chrome v telefonu existuje několik dalších nastavení, která vám mohou být užitečná:
| 1. | Synchronizace dat |
| Pokud chcete před smazáním účtu Uložit svá data, jako jsou záložky, hesla a historie prohlížeče, můžete je synchronizovat se svým účtem Google. Chcete-li to provést, otevřete nastavení prohlížeče, přejděte do sekce synchronizace a služby Google a povolte synchronizaci dat. Poté budou vaše data uložena i po smazání účtu. | |
| 2. | Nastavení úrovně soukromí |
| Při smazání účtu Google Chrome můžete také změnit úroveň soukromí prohlížeče. V nastavení prohlížeče můžete nakonfigurovat blokování tištěných souborů, povolit anonymní režim pro anonymní prohlížení a zakázat ukládání historie návštěv. Pokud chcete ponechat prohlížeč nainstalovaný na svém zařízení, ale nechcete, aby vaše soukromé informace byly po smazání účtu k dispozici, tato nastavení vám pomohou zajistit vyšší úroveň soukromí. | |
| 3. | Deaktivace oznámení |
| Pokud nechcete po smazání účtu dostávat oznámení od Google Chrome, můžete je deaktivovat v nastavení prohlížeče. Jednoduše otevřete sekci Oznámení v nastavení prohlížeče a vypněte oznámení. | |
| 4. | Vymazání dat |
| Pokud chcete smazat všechna data související s účtem Google Chrome, můžete použít funkci vymazání dat. Umožňuje smazat historii návštěv, mezipaměť, soubory cookie a další údaje prohlížeče. Chcete-li to provést, přejděte do nastavení prohlížeče, vyhledejte sekci Soukromí nebo zabezpečení a poté vyberte možnost Vymazat data prohlížeče. |
Tato pokročilá nastavení vám pomohou ovládat a spravovat váš účet Google Chrome v telefonu, i když jste se rozhodli jej ze zařízení odstranit. Použijte je k nastavení prohlížeče, jak chcete!
Přejděte do Nastavení účtu
Chcete-li smazat účet Google Chrome v telefonu, musíte přejít do Nastavení účtu. Chcete-li to provést, otevřete v telefonu aplikaci Nastavení.
Po otevření aplikace Nastavení přejděte dolů, dokud nenajdete sekci Účty a synchronizace. Kliknutím na tuto sekci přejděte do Nastavení účtu.
V části Účty a synchronizace budete vyzváni k výběru účtu, který chcete smazat. Klikněte na účet spojený s Google chromem.
Dále budete vyzváni k výběru položky "Smazat účet". Klepnutím na tuto položku smažete svůj účet Google Chrome v telefonu.
Poté budete vyzváni k potvrzení smazání účtu. Klepnutím na" Smazat " definitivně smažete svůj účet Google Chrome a všechna související data z telefonu.
Vyhledejte sekci "o účtu" a vyberte ji
Chcete-li smazat účet Google Chrome v telefonu, nejprve otevřete na svém zařízení aplikaci Chrome. Poté postupujte podle následujících pokynů:
Krok 1:
V pravém horním rohu obrazovky vyhledejte ikonu tří teček, která znamená "nabídka". Klikněte na něj.
Krok 2:
V rozbalovací nabídce vyhledejte a vyberte možnost Nastavení.
Krok 3:
V nabídce Nastavení přejděte dolů a vyhledejte sekci o účtu.
Krok 4:
Klikněte na" o účtu " a budete mít k dispozici nastavení účtu Google Chrome.
Na této stránce můžete spravovat svá osobní data, synchronizaci, uložená hesla a další možnosti účtu.
Upozorňujeme, že smazání účtu Google Chrome neznamená smazání účtu Google. Bude odstraněn pouze z tohoto zařízení.
Změňte typ účtu v nastavení
Pokud chcete smazat svůj účet Google Chrome z telefonu nebo tabletu, můžete místo smazání účtu změnit jeho typ v nastavení prohlížeče. To pomůže uložit důležitá data, jako jsou uložená hesla a záložky, pokud se později rozhodnete účet obnovit.
Chcete-li změnit typ účtu Google Chrome v telefonu, postupujte podle těchto jednoduchých kroků:
| Krok 1: | Otevřete v zařízení aplikaci Google Chrome a klikněte na ikonu nabídky umístěnou v pravém horním rohu obrazovky. Nabídka je reprezentována třemi tečkami nebo čarami, záleží na verzi prohlížeče. |
| Krok 2: | V nabídce, která se otevře, vyberte možnost "Nastavení". |
| Krok 3: | Přejděte dolů na stránku a vyhledejte sekci "Účet". Klikněte na něj. |
| Krok 4: | Klikněte na váš aktuální účet Google Chrome. |
| Krok 5: | V seznamu, který se otevře, vyberte nový účet Google, který chcete použít pro prohlížeč. |
| Krok 6: | Pokud se objeví okno s nabídkou synchronizace dat, vyberte "Přepnout na tento účet". |
Nyní je váš účet Google Chrome v telefonu změněn na nový. Můžete jej použít k synchronizaci dat a udržení osobních údajů v bezpečí.
Deaktivace účtu Google Chrom
Pokud chcete deaktivovat účet Google Chrome v telefonu, postupujte podle těchto kroků:
- Otevřete v telefonu aplikaci Google Chrom.
- Klepnutím na trojité tečky v pravém horním rohu obrazovky otevřete nabídku.
- V nabídce vyberte "Nastavení".
- Přejděte dolů a klikněte na "Synchronizace a služby Google".
- V části Synchronizace klikněte na svůj účet Google.
- V horní části obrazovky klikněte na tlačítko se třemi tečkami.
- Vyberte "Smazat účet".
- Potvrďte své rozhodnutí kliknutím na"Odebrat ze zařízení".
Po provedení těchto kroků bude váš účet Google Chrome v telefonu deaktivován a všechna související data budou smazána. Buďte opatrní, protože tato operace je nevratná.